Golvslipning Haninge

Enbacka Golv AB – golvslipning Haninge

Ett professionellt företag

Söker du i Haninge ett företag med kompetens inom golvslipning? Hos Enbacka Golv AB får du den hjälp som du behöver och vi tillämpar dammfri slipning. Vi äger också Haninge Golvslipning men det är trots allt två olika bolag. Hos oss finns det en enorm kunskap när det kommer till golv då vi varit i branschen sedan 1970. Vi är specialister på allt inom trägolv och riktar oss till både privatpersoner och företag i Storstockholm.

Om oss

Det saknas inte kompetens här på vårt familjeföretag där tre generationer har varit verksamma i fem årtionden. Vi äger också Haninge Golvslipning men har startat Enbacka Golv AB för att profilera oss mer mot både golvslipning och golvläggning
Om oss

Fint och perfekt precisionsarbete

För att kunna presentera 100 procent perfekta resultat ser vi till att arbeta med precision och noggrannhet. De maskiner vi använder är marknadens bästa och vi håller det så dammfritt som möjligt då vi arbetar. Dammsugare används till alla våra maskiner.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är någonting som vi ser som en självklarhet. Slutbesiktning genomförs och vi lämnar alltid två års garanti på utförda arbeten. Vår personal har ett tränat öga både för de små detaljerna som helheten. Det ska vara tryggt att vända sig till oss!
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Golvslipning

Med fördjupningskurser i både golvslipningar och ytbehandlingar samt år av erfarenhet i bagaget, kan du lita på oss och vår kompetens när det kommer till golvslipning. Med den senaste tekniken utför vi både slipningen och den påföljande ytbehandlingen. Du har möjlighet att använda dig av rotavdraget!

Golvläggning

När det kommer till golvläggning så ser vi till att leverera strålande resultat oavsett om det handlar om massiva furugolv eller parkettgolv. Av oss får du ett fast pris, en gratis offert och en tidsplan för när arbetet ska vara klart. Vi avslutar inget jobb innan bägge parter är nöjda, först då skickar vi fakturan som även gäller som garanti i två år.

Övriga tjänster

Vill du få nytt liv i en gammal altan? Då kan vi hjälpa dig med altanslipning. Vi kan även grovrengöra din altan och sedan olja in den. Trapprenovering är ytterligare en tjänst som vi tillhandahåller, och sist men inte minst alla slags ytbehandlingstjänster.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Enbacka Golv AB

Altorpsvägen 17, 148 95 Muskö

073-874 85 54

marcus@enbackagolv.se

Golvslipning Haninge

Varmt välkommen till oss, ett företag med expertis inom golvslipning och vi finns till för alla i Haninge. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort för oss. Vår personal är ansvarsförsäkrade, bär id06, och tänker på miljön. Våra produkter är miljödeklarerade.

Kontakt